Kapitan Bomba wrote: Hello all,
I would like to thanks to all M. O. M. s who warm welcome me 
See you in game skay!
Kpt.Bomba
WIG!
Your Polski is perfect - you are from Chicago?
(J)
Almost, Piotr! I have spent lots of time in Chicago, but I am originally from Detroit. Hamtramck, a Detroit suburb, once held one of the densest concentrations of Polish immigrants in the world. More recently I've lived in New York City, which has surpassed Chicago in sheer numbers of Polish residents. Greenpoint, across the river in Brooklyn, reminds me of Hamtramck and Poletown in Detroit, with hundreds of wonderful Polish restaurants and shops. I'd love to have a dozen of those delicious Pączki (donuts) right now!
Prawie, Piotr! Spędziłem dużo czasu w Chicago, ale jestem pierwotnie z Detroit. Hamtramck, Detroit przedmieście, niegdyś jedna z najgęstszych stężeń polskich imigrantów na świecie. Ostatnio żyłem w Nowym Jorku, która przekroczyła Chicago w czystej liczby mieszkańców Polski. Greenpoint, po drugiej stronie rzeki, w Brooklynie, przypomina mi Hamtramck i Poletown w Detroit, z setek wspaniałych polskich restauracji i sklepów. Chciałbym mieć tuzin tych pysznych Paczki (pączki) już teraz!